Despre Triada: Minte-Trup-Suflet

08.04.2015

Despre Triada: Minte-Trup-Suflet

Adele Diamond, specialist in neurostiință și psiholog, susținătoare a pedagogiei Montessori, vorbește despre rolul important al funcțiilor executive în succesul academic și despre cum stresul și          lipsa mișcării afectează dezvoltarea acestora. Diamond afirmă: “Dacă dorim cele mai bune rezultate academice, cea mai eficientă cale de-a ajunge la asta este, contrar intuiției, nu aceea de a ne concentra         exclusiv pe învățarea academică, ci de a ne ocupa de dezvoltarea socială, emoțională și fizică a             copiilor”.
Vizionând filmulețul, veți afla mai multe  despre funcțiile executive ale creierului și despre o nouă           perspectivă asupra educației.

Invatarea fara frontiere

Invatarea fara frontiere

Cum facem fata noilor provocari ale sec.21?

Despre invatare, dezvatare si reinvatare

Despre invatare, dezvatare si reinvatare

Scopul Montessori este de a intelege ce si cum invatam, cum dezvoltam si pastram aceasta dragoste de a invata.

Montessori acasa

Montessori acasa

Educația Montessori este mai mult decât o metodă aplicată în grădiniță și mai mult decât folosirea materialelor Montessori în mod inteligent. Este o abordare unitară a copilului, un stil de viață al adultului și al copilului din preajma lui, o atitudine manifestată în orice context al vieții, inclusiv în familie.

Fara zahar

Fara zahar

Urmariti un filmulet despre zahar sau mai exact despre toxicitatea zaharului, care din pacate, poate provoca dependenta.

Asociatia Orizonturi Libere Montessori Kindergarten

Str. Unditei nr.11, Sector 1, Bucuresti.

Director educational: Natalia Pop - 0787.829.354
Pedagog AMI 3-6 ani: Oana Gîrjoabă - 0733.914.286

Email: office@orizonturilibere.ro
Telefon: 0372.988.456

Ne găsiți și pe Facebook

Newsletter

Abonare